SISTEMUL PODOFIX

Podofix este o metodă inovatoare pentru corectarea tuturor formelor de unghii încarnate. Acest clip adeziv poate fi utilizat în aproape toate cazurile de unghii deformate, încarnate şi dureroase.

Principiul de bază al sistemului Podofix constă în aplicarea unei tracțiuni ușoare și continue asupra unghiei încarnate, astfel încât aceasta să fie îndreptată treptat într-o poziție normală. Dispozitivul este purtat de pacient pe o perioadă de timp determinată de către specialistul în pedichiură asistată medical.

Podofix reprezintă o soluţie simplă pentru corectarea anomaliilor şi ajută la creşterea naturală si sănătoasă a unghiei. Prin această metodă sunt evitate, practic, intervenţiile chirurgicale.

Totodată, Podofix este personalizat, în funcţie de mărimea unghiei. Se aplică pe loc şi stopează durerea, starea pacientului îmbunătăţindu-se imediat. 

Activarea clipului adeziv Podofix durează doar câteva minute. Chiar şi după tratamentul cu 3TO Spange, Podofix oferă, în continuare, un mod simplu şi eficient de corectare a unghiei şi previne dezvoltarea greşită a acesteia.

Durata de aplicare a sistemului: 40min