DESPRE

Sunt Monica Burbutan, un om unic, la fel ca voi, care îşi pune toată energia în slujba lucrului extrem de bine făcut, chiar exigent aş spune.

Sunt fericită când pot ajuta oamenii, iubesc ceea ce fac aşa că îmi asum toată responsabilitatea.
De foarte multe ori am fost întrebată de ce am ales acest domeniu?

Povestea mea, ca şi a multora dintre voi, este plină de provocări si presărată cu multă dorinţă de a-i ajuta pe cei din jur.

Prima mea specializare a fost de “Stilist protezist de unghii tehnice”. Au urmat apoi alte cursuri care m-au condus către domeniul “manichiură-pedichiură”. Clientele mele erau foarte mulţumite de serviciile de manichiură, motiv pentru care, pentru a le respecta solicitările, am extins serviciile şi în zona pedichiurii.

Dupa o perioadă de câteva luni, în care am realizat zeci de pedichiuri, am constatat că 8 din 10 persoane se confruntau cu o afecţiune, mai mică sau mai mare. Mereu întrebam când a apărut problema şi, de fiecară dată, primeam acelaşi răspuns: “există dintotdeauna.”

Ambiţioasă şi încăpăţânată, nu am putut să cred, de fapt am refuzat dintotdeauna să cred că nu există o soluţie, indiferent de tipul de patologie întâlnit.

Afectiunea tratată conştient se ameliorează, uneori se vindecă mai greu, alteori mai repede, dar întotdeauna va fi mai bine decât era. Categoric, depinde foarte mult şi de consecvenţa şi perseverenţa clientului.

Am căutat permanent detalii despre diferitele afecţiuni pe care le-am intâlnit la clienți. Cu greu am găsit răspunsuri şi, din păcate, de multe ori erau incomplete. Aşa am ajuns să identific o serie de specializări, în afara ţării, deoarece, în urmă cu 6 ani, erau aproape inexistente în România.

Astfel, alături de Iryna, mentorul meu, o fiinţă absolut minunată, căreia îi voi ramâne recunoscătoare pe viaţă pentru tot ce m-a învăţat, am căutat soluții pe care să le aplicăm cu succes în procedurile noastre, astfel încât să putem soluţiona fiecare caz al clienţilor nostri.

slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Am parcurs stagii de formare profesională şi specializare, iar după, le-am propus pacienților mei planul de tratament învăţat. Au fost de acord şi rezultatele nu au întârziat să apară, iar pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, le mulţumesc şi le voi mulţumi mereu! Întotdeauna am crezut că va fi bine şi că doar împreună vom reuşi și aşa a fost! Dacă îţi doreşti foarte mult ceva, nimeni şi nimic nu te poate opri!

În domeniul meu, niciodată nu te opreşti din studiu. Aşa că am urmat o serie de specializări pentru diverse afecţiuni, timp în care, ziua lucram, noaptea învăţam. Şi tot nu a fost suficient. Lunar întâlneam un caz care îmi ridica întrebări, motiv pentru care urmam alt curs de specializare iar lucrurile continuă la fel şi în ziua de astăzi.

Îmi respect foarte mult munca şi, pentru că îmi doresc ca afecţiunile pacienților mei să se vindece cât mai repede şi să pot ajuta cât mai mulți oameni, nu îmi place să pierd timpul. De aceea, câteodată, îmi pot “mustra” uşor pacienții care omit să urmeze protocolul prezentat.

Sunt foarte fericită atunci când pacienții, după ce se aşează confortabil pe fotoliu, îmi spun “am făcut tot ce aţi spus”. Eu ştiu deja, deoarece rezultatul este vizibil întotdeauna.

Toţi îmi sunt dragi, chiar şi cei care “uită” să respecte schema de tratament.

Fericirea mea este rezultatul pozitiv! Fapt ce mă motivează în fiecare zi să studiez, să identific soluţiile optime, uneori să fiu exigentă cu pacientul, aşa ca o mamă care doreşte binele copiilor şi trebuie să fie fermă, ca să ajungă la cele mai bune rezultate.

 

Cu recunoştinţă,

Monica Burbutan