DESPRE

Sunt Monica Burbutan, un om unic, la fel ca voi, care isi pune toata energia in slujba lucrului extrem de bine facut, chiar exigent as spune.

Sunt fericita cand pot ajuta oamenii, iubesc ceea ce fac si o fac cu toata responsabilitatea.
De foarte multe ori am fost intrebata, de ce am ales acest domeniu?

Povestea mea, ca si a voastra sigur, este ampla, plina de provocari si presarata cu multa dorinta sa ii ajut pe cei din jur.

La început, specializarea mea a fost:
“Stilist protezist de unghii tehnice”, au urmat cursuri de specializare ce m-au condus imediat catre “manichiura- pedichiura”.

Deoarece clientele mele erau foarte multumite de serviciile de manichiura, doreau sa extinda aceste servicii si in zona pedichiurii.

Dupa o perioada de cateva luni, în care am tot facut cateva zeci de pedichiuri, am constatat ca la 8 din 10 pedichiuri, intalneam o mica sau mare afectiune, si, de fiecare data cand ceream un raspuns despre momentul aparitiei problemei, “la unison, clientii mei, afirmau cu tarie acelasi detaliu, mai exact, faptul ca afectiunea exista in aceasta forma, dintotdeauna.”

Ambitioasa si incapatanata, nu am putut sa cred, de fapt am refuzat dintotdeauna sa cred ca nu exista o solutie, indiferent de tipul de afectiune intalnit.

Afectiunea tratata constient se amelioreaza,  uneori se vindeca mai greu, alteori mai repede, dar intotdeauna va fi mai bine decat era. Categoric depinde foarte mult si de consecventa si perseverenta clientului.

Am cautat permanent detalii despre diferite afectiuni pe care le-am intalnit la clienti, cu greu am gasit raspunsuri, de multe ori incomplete. Asa am ajuns sa identific o serie de specializari, inafara tarii, deoarece, in urma cu 6 ani erau aproape inexistente in Romania.
Astfel, alaturi de Iryna, mentorul meu, o fiinta absolut minunata, careia ii voi ramane recunoscatoare pe viata pentru tot ce m-a invatat,  am cautat soluții pe care sa le aplicam cu succes în procedurile noastre,  astfel incat sa putem solutiona fiecare caz a clientilor nostri.

Am parcurs stagii de formare profesionala și specializare, iar dupa acestea, am propus imediat clientilor mei schema de vindecare invatata. Au fost de acord si rezultatele nu au întarziat sa apara, iar pentru increderea pe care mi-au acordat-o, le mulțumesc si le voi multumi mereu!

Intotdeauna am crezut ca va fi bine si ca doar impreuna vom reusi, si asa a fost!
Daca iti doresti foarte mult un lucru, nimeni si nimic nu te poate opri.

In domeniul meu, niciodata nu te opresti din studiu, astfel, am urmat o serie de specializari pe diverse afectiuni, timp in care ziua lucram, iar noapte invatam. Apoi dupa un timp, tot nu era suficient si lunar intalneam un caz ce îmi ridica intrebari, despre care nu stiam, si cautam alt curs de specializare si pentru acea afectiune noua, și lucrurile continua sa fie asa si in ziua de astazi.

Imi respect foarte mult munca si pentru ca imi doresc ca orice afectiune a clientilor, sa se rezolve cat mai repede, sa pot ajuta cat mai mulți oameni, nu imi place sa pierd timpul, de aceea cateodata imi pot “mustra” usor clienti care omit sa urmeze protocolul care le poate imbunatati starea.
Sunt foarte fericita atunci cand clienti, dupa ce se asaza confortabil pe fotoliu, imi spun ” am facut tot ce ati spus!” Eu stiu deja, deoarece vad rezultatul in diminuarea problemei.

Toti imi sunt dragi, chiar si acei care “uita” sa utilizeze schema de tratament.

Fericirea mea este rezultatul, iar acest aspect ma motiveaza in fiecare zi sa studiez, sa identific solutii optime, uneori sa fiu exigenta cu clientul, asa ca o mama ce isi doreste tot binele copiilor, insa uneori este ferma, pentru a obtine rezultat.

Cu recunostinta,
Monica Burbutan