TESTIMONIALE

Alexandru Nistor
Alexandru Nistor
09:55 03 Jun 24
Am avut o experiență extraordinară la Pedichiură Medicală Ploiești - Podologie. Doamna Monica este super friendly și foarte profesionistă. Știe exact ce face și explică fiecare pas al tratamentului. Una dintre unghiile mele care avea probleme grave, și-a revenit complet în mai puțin de două luni, ceea ce este impresionant. Cealaltă unghie este mai dificil de recuperat din cauza lipsei de spațiu pentru creștere, dar doamna Monica mi-a explicat asta foarte clar în timpul vizitei. Prețurile sunt puțin cam spicy, dar consider că se merită din plin pentru calitatea serviciilor și rezultatele obținute. Sunt foarte mulțumit și sigur voi reveni. Recomand cu toată încrederea!
Aurora Cojocaru
Aurora Cojocaru
17:07 28 May 24
As da mai multe stele, dar 5 sunt maxim! Monica a reusit sa trateze ce alti doctori din clinica specializata de dermatologie nu au reusit un an si jumatate! Pe langa faptul ca are un cabinet curat si profesionist, Monica stie sa comunice cu tine.Iti multumesc f mult pentru ajutor! Deja ma resemnasem cu situatia si nu credeam ca voi mai scapa vreodata de problema.
Alexandru Casian
Alexandru Casian
14:28 28 May 24
Recomand Monica Burbutan pentru profesionalismul si caracterul frumos de care da dovada!Dupa 2 interventii chirurgicale si multe sedinte la dermatologie, am apelat, ca varianta finala, la podologie. Respectand planul de tratament al Monicăi, am reusit intr-un an si jumatate sa tratez de la zero o unghie care a fost afectata de multiple traumatisme si onicomicoza.Mult respect pentru ceea ce faci, Monica! Felicitări! ❤️
Camelia Paraschivoiu
Camelia Paraschivoiu
13:43 18 May 24
Recomand cu încredere cabinetul de pedichiura medicală al doamnei Monica. Un loc extraordinar pentru unghii cu probleme și nu numai.Cabinetul este curat și foarte bine dotat cu aparatura și materiale de calitate și de unica folosință. Încă de la început zâmbetul unei femei frumoase, muzica ambientala, mirosul plăcut si scaunul confortabil, te fac sa te simți destins si relaxat.In sfârșit unghiile mele sunt fericite😊Mulțumesc pentru profesionalism, doamna Monica este un om deosebit si minunat in tot ceea ce face, drept dovada si mulțimea diplomelor primite.Dacă aveți probleme, nu ezitați sa o contactați si nu veți regreta.
Bianca Bogos
Bianca Bogos
16:14 14 May 24
Un podolog cu multa experienta ,daruire si seriozitate.
Neta Georgescu
Neta Georgescu
09:03 07 May 24
Am ajuns în septembrie 2023 la Monica Burbutan cu dureri foarte mari provocate de o unghie încarnată.Dupa aplicarea tratamentului și a protezei Unibrace, pot spune că am scăpat de dureri în cateva zile.Recomand cu mult drag și meritat pe Monica pentru profesionalism, care investește constant în cursuri pentru îmbogătirea cunoștintelor profesionale, cabinetul este dotat cu aparatură și materiale de calitate și unică folosință, mediul de lucru fiind curat și steril.Cred că ar fi bine ca Monica sa fie "clonată", astfel încat în orice domeniu sa găsim persoane bine pregătite profesional, serioase și nu în ultimul rand frumoase fizic și moral.Dacă aveți probleme cu unghiile, nu ezitați să apelați la Monica, ea are cele mai bune tratamente!
musica de suflet Sava
musica de suflet Sava
08:49 07 May 24
Recomand cu incredere profesionalismul si empatia de care da dovada Monica Burbutan..Am ajuns la cabinetul dumneai printr-,o cunostinta..(aveam unghiile incarnate si ma dureau))..Chiar dupa prima sedinta..acum 4 luni.. durerea a incetat si unghiile au crescut mult mai sanatoase....asa ca o sa termin tratamentul si o sa revin cu incredere pe viitor ..Ii.multumesc frumos pentru tot!!!!
See All Reviews
js_loader